Украинские армейские спортсмены на чемпионате Европы по плаванью завоевали три медали

13.12.2006, 11:17

Во время выступления на чемпионате Европы по плаванью на "короткой воде" в Финляндии спортсмены Вооруженных Сил Украины завоевали две золотые и одну серебряную медали. (укр.)

Дві золоті нагороди здобув представник 95-ї групи спортсменів вищої спортивної кваліфікації Управління спорту Міністерства оборони України старший лейтенант Олег Лісогор за підсумками виступу на чемпіонаті Європи з плавання на "короткій воді" (у 25-метровому басейні) у Фінляндії.

Вже на другий день чемпіонату у запливі на 100 метрів брасом у чоловіків наш армієць з результатом 58.14 секунд став чемпіоном Європи. Ще один армієць - рядовий служби за контрактом Валерій Димо на цій же дистанції виборов срібну нагороду.

У суботу, 9 грудня, старший лейтенант Олег Лісогор також був першим на дистанції 50 метрів брасом. Для цього військовому спортсмену знадобилося 26,5 секунд, і цей результат став рекордним для чемпіонатів Європи. Варто нагадати, що світовий та європейський рекорди на цій дистанції також належать армійцю Олегу Лісогору й були встановлені ним у Берліні 21 січня поточного року.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також