Проминвестбанк реализует новые юбилейные монеты

28.12.2006, 16:32

Проминвестбанк начинает продажу монет "Овен" и "Телец" из серии "Знаки зодиака", а также "Водохреще" из серии "Обрядовые праздники Украины". (укр.)

Промінвестбанк розпочинає продаж ювілейних монет із серії "Знаки зодіаку" - "Овен" і "Телець", номіналами 2 гривні, масою 1,24 грами та виготовлених з золота 999,9 проби. Крім того, починається реалізація монети з серії "Обрядові свята України" - "Водохреще", номіналом 5 гривень, виготовленої з нейзильберу.

Також можна придбати монету з серії "Народні музичні інструменти" - "Цимбали" номіналом 5 гривень, зовнішнє коло якої виготовлено з мідно-нікелевого сплаву, а внутрішнє - з нордіку. Ця монета присвячена струнному ударному музичному інструменту, здавна відомому на Україні - цимбалам, який складається з дерев'яного корпусу трапецеїдальної форми і металевих струн, на яких грають, ударяючи паличками або молоточками. Цимбали мають багату музичну палітру і використовуються в ансамблях народних інструментів (троїсті музики).

Ювілейна монета є дійсним платіжним засобом України й обов'язкова до приймання без будь-яких обмежень за її номінальною вартістю до всіх видів платежів. Детальну інформацію про всі монети можна знайти у відділеннях Промінвестбанку або на сайті www.pib.com.ua.

Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк (Промінвестбанк) створено у 1992 році. На 01.12.2006 активи Промінвестбанку становили - 17,5 млрд. грн. Кредитний портфель банку становить 14,6 млрд. грн.
По материалам пресс-службы Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также