ДК "Газ Украины" распределила плановые ресурсы газа на февраль

02.02.2006, 12:40

ДК "Газ Украины" в установленом порядке распределила через объедененное диспетчерское управление ДК "Укртрансгаз", на основе заключенных договоров, плановые ресурсы природного газа отдельными категориями потребителей на февраль 2006 года. (укр.)

Населенню й бюджетним установам і організаціям на лютий 2006 року ДК "Газ України" виділено (за фондами обласних державних адміністрацій) 2,9 млрд. куб. м. природного газу.

Підприємствам комунальної теплоенергетики, що виробляють тепло для населення й бюджетних установ і організацій, на першу декаду лютого виділено 474,2 млн. куб. м. газу.

Договори на постачання природного газу для населення й бюджетних установ і організацій Компанією укладено з усіма регіональними підприємствами з газопостачання та газифікації окрім ВАТ "Донецькміськгаз".

Природний газ для населення й бюджетних установ і організацій реалізовуватиметься через регіональні підприємства з газопостачання та газифікації за наступними цінами за 1000 куб. м. газу (з урахуванням вартості транспортування енергоносія):

- населенню - по 175 грн. - за наявності газових лічильників;

- по 190 грн. за відсутності газових лічильників;

- бюджетним установам і організаціям - по 288 грн.

Договори на постачання природного газу до кінця опалювального сезону (до 30 квітня п. р.) ДК "Газ України" уклала з 800 підприємствами комунальної теплоенергетики, тепловими електростанціями, електроцентралями й котельнями, що виробляють тепло для населення і бюджетних установ.

Згідно з договірними умовами Компанія зобов'язується постачати кожні 1000 куб. м. природного газу підприємствам ТКЕ (з урахуванням тарифу на транспортування газу) за наступними цінами:

- по 263,4 грн. - для підприємств ТКЕ - платників податку на додану вартість;

- по 304,5 грн. - для підприємств - неплатників податку на додану вартість.
По материалам пресс-службы ДК "Газ Украины".

Читайте також