В 2006 году "АэроСвит" планирует пополнить парк самолетов

27.02.2006, 17:56

В 2006 году авиакомпания "АэроСвит" планирует увеличить флот за счет трех самолетов компании Боинг (Boeing) двух региональных самолетов Ан-148. (укр.)

Відтак, парк Боїнгів у розпорядженні авіакомпанії збільшиться цього року до 15 машин. Вже у квітні "АероСвіт" отримає середньомагістральний літак Боїнг 737, а влітку - ще один Боїнг 737 та далекомагістральний Боїнг 767.

Розвиток авіапарку дасть змогу компанії розпочати 2006 року польоти за новими міжнародними напрямками Київ - Неаполь, Сімферополь - Москва, Донецьк - Тель-Авів та збільшити кількість рейсів на раніше опанованих середньомагістральних лініях до Будапешта, Варшави, Праги, Санкт-Петербурга, Софії, Стамбула і Стокгольма. Частішими стануть польоти і за трансконтинентальними маршрутами до Торонто, Нью-Йорка, Бангкока, Делі і Пекіна.

Протягом року "АероСвіт" також розраховує отримати 2 регіональних літаки Ан-148 на умовах, що мають бути погоджені між авіакомпанією і виробником цієї техніки. "АероСвіт" планує використовувати Ан-148 як на внутрішніх, так і на міжнародних авіалініях (Варшава, Будапешт, Прага, Бєлград, Софія, Кишинів, країни Прибалтики) за умов сертифікації повітряних суден для польотів в країни ЄС та забезпечення технології їхнього обслуговування в зарубіжних аеропортах.

На сьогодні парк авіакомпанії складається з 12 літаків: 10 машин Боїнг-737 і 2 далекомагістральних лайнерів Боїнг-767.

Авіакомпанія "АероСвіт - Українські авіалінії" обслуговує 66 повітряних маршрутів, у тому числі 55 міжнародних - до 27 країн світу та 11 внутрішньоукраїнських.
По материалам пресс-службы авиакомпании "АэроСвит - Украинские авиалинии".

Читайте також