Акция "Подорожуй на Чемпіонат світу з футболу - 2006 разом з Промінвестбанком!"

29.03.2006, 12:10

В период до 15 апреля 2006 года проводится акция "Подорожуй на Чемпіонат світу з футболу - 2006 разом з Промінвестбанком!". (укр.)

Учасники акції отримають нагоду виграти одну з 10 подорожей на Чемпіонат світу з футболу - 2006 у Німеччині на матч Україна - Туніс та грошові кошти на витрати під час поїздки, двічі скориставшись карткою Maestro або MasterCard при оплаті товарів та послуг в Україні на суму не менше 50 гривень. Туристична подорож включає авіапереліт до місця призначення і назад до Києва, проживання в готелі в Києві ніч до і ніч після поїздки (у разі необхідності), трансфери; оформлення візи до Німеччини; медичне страхування; перегляд футбольного матчу.

Двічі сплативши карткою Maestro або MasterCard за товари та послуги в Україні на суму не менше 250 гривень, учасники візьмуть участь у розіграші головного призу - подорожі на двох осіб на матчі Чемпіонату світу за футболу - 2006 Україна - Саудівська Аравія та Україна - Туніс і грошові кошти на витрати під час поїздки. Туристична подорож включає: авіапереліт до місця призначення і назад до Києва; проживання в готелі в Києві ніч до і ніч після поїздки (у разі необхідності); проживання в тризірковому готелі в Німеччині; трансфери; оформлення візи до Німеччини; медичне страхування; перегляд футбольних матчів.

Для участі в акції в Промінвестбанку можна оформити картку Maestro або MasterCard без стягнення плати за перший рік обслуговування.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.01.2006 активи банку становили 14,6 млрд. грн., кредитний портфель - 11,4 млрд. грн.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также