Проминвестбанк и "Украинская Аграрная Лизинговая Компания" реализует лизинговую программу для сельхозпроизводителей

30.03.2006, 12:25

Проминвестбанк и ОАО "Украинская Аграрная Лизинговая Компания" разработали схему финансового лизинга техники сельхозпроизводителям. (укр.)

Програма розрахована для самохідної техніки. Умови лізингу наступні: перший внесок - 10%, виплата відсотків - 2 рази на рік, процентна ставка - 17% річних в гривні, термін - до 6 років.

Метою даної програми є забезпечення аграріїв високоякісною сільськогосподарською технікою. "Останні роки в Україні імпортна техніка в лізинг практично не надавалась через велику вартість даного фінансового інструменту і монополії державної лізингової компанії" - пояснили у відділі маркетингу ТОВ "УкрАгроЛіз".

Промінвестбанком раніше укладено довгострокову Угоду про співробітництво з ТОВ "УкрАгроЛіз" щодо кредитування сільгоспвиробників на придбання сільськогосподарської техніки.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.01.2006 активи банку становили 14,6 млрд. грн., кредитний портфель - 11,4 млрд. грн.

"Українська Аграрна Лізингова Компанія" була створена в 2000 р. Основою його діяльності є надання сільськогосподарської техніки аграріям на основі фінансового лізингу та кредитування. Партнерами компанії є такі всесвітньо відомі виробники сільськогосподарської техніки та устаткування, як CLAAS, МТЗ, ROPA, KLEINE, GRIMME, KUHN, LEMKEN, JOHN DEER, KVERNELAND, HARDI, FARMET, ARAJ та інші. За підсумками 2005 року компанія "УкрАгроЛіз" увійшла до десятки найбільших постачальників сільгосптехніки і стала третьою по величині доходу аграрною лізинговою компанією в Україні.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також