Депозиты физлиц в Укргазбанке превысили 1 млрд. грн.

27.04.2006, 11:57

Депозитный портфель физических лиц ОАО АБ "Укргазбанк" достиг 1 млрд. грн. (укр.)

Відкрите акціонерне товариство Акціонерний банк "Укргазбанк" - один із самих надійних та динамічних фінансових структур України, що вже на протязі 12 років успішно функціонує на ринку банківських послуг. Впевненне впровадження та просування нових банківських продуктів забезпечило ВАТ АБ "Укргазбанк" зростання ділової репутації, основних фінансових показників та клієнтської бази. З кожним днем Банк активніше розвивається, як шляхом збільшення обсягів операцій, запровадженням новітніх технологій, так і шляхом територіальної експансії.

І як результат діяльності банку станом на 21.04.2006 депозитний портфель фізичних осіб склав 1000324422,35 грн. При цьому депозитів в національній валюті - 45,78%, в іноземній валюті - 54,22%. Складовими досягнення успіху слугували: високий ступінь довіри Вкладників, професіональний підхід з боку Банку під час обслуговування. Банк постійно проводить акції для Вкладників, запроваджує постійно діючі програми лояльності для Вкладників.

З метою задоволення зростаючих вимог Вкладників у березні 2006 р. Банк почав реалізовувати ощадні (депозитні) сертифікати.
По материалам пресс-службы ОАО АБ "Укргазбанк".

Читайте також

Читайте также