Должников ДК "Газ Украины" будут проверять

07.04.2006, 12:00

Предприятия по газопоставкам и газификации, которые недоплатили ДК "Газ Украины" за потребленный и оплаченный населением природный газ, ждет проверка финансово-хозяйственной деятельности. (укр.)

Протягом квітня-червня 2006 року на підприємствах з газопостачання та газифікації, які допустили недоплату ДК "Газ України" від 1 млн. грн. до 10 млн. грн. буде проведено документальну перевірку окремих питань фінансово-господарської діяльності та правильності і своєчасності розрахунків за природний газ, спожитий і оплачений населенням у першому кварталі 2006 р. Загальна сума недоплати ДК "Газ України" низки регіональних підприємств з газопостачання і газифікації за природний газ, спожитий населенням у 2006 р., перевищила 67,6 млн. грн.

Про це було повідомлено сьогодні в центральному офісі ДК "Газ України" під час наради з керівниками регіональних підприємств з газопостачання і газифікації та працівниками юридичних служб цих підприємств.

Недоплати компанії від 1 млн. грн. до 10 млн. грн. допустили, зокрема, такі підприємства з газопостачання та газифікації, як "Рівнегаз", "Дніпропетровськгаз", "Донецькоблгаз", "Тернопільгаз", "Полтавагаз", "Одесагаз", "Миколаївгаз", "Чернігівгаз", "Волиньгаз", "Закарпатгаз", "Львівгаз", "Київгаз" та "Черкасигаз".

Перевірку фінансово-господарської діяльності вказаних підприємств здійснюватимуть аудиторська та контрольно-ревізійна служби НАК "Нафтогаз України" та ДК "Газ України".
По материалам пресс-службы ДК "Газ Украины".

Читайте також