Проминвестбанк АСО "Вексель" вводят услугу страхования депозитов

26.05.2006, 17:39

Проминвестбанк АСО "Вексель" в ближайшее время введут новую услугу - страхования депозитов. (укр.)

Промінвестбанк спільно з АСТ "Вексель" найближчим часом запровадить нову послугу - страхування депозитів, згідно з якою АСТ "Вексель" гарантує кожному вкладнику банку, який уклав договір страхування депозиту, відшкодування суми вкладу у повному обсязі та неотриманих відсотків згідно умов договору. Страхуванню будуть підлягати за згодою вкладника пенсійні та інші депозитні вклади в усіх видах валют, розмір яких складає від 1000 грн. у гривневому еквіваленті за відповідними тарифами. Термін дії договору страхування депозиту відповідає строку дії депозитного договору.

Скористатись пропозицією страхування в найближчий час зможе кожний клієнт банку при відкритті депозитного рахунку. Ця послуга є додатковою до обов'язкової системи гарантування вкладів фізичних осіб за рахунок Фонду гарантування.

Промінвестбанк постійно турбується про своїх клієнтів, створює привабливі умови обслуговування, захищає їх інтереси, забезпечує надійне зберігання та примноження довірених заощаджень.

Промінвестбанк - Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк, створений у серпні 1992 року. На 01.05.2006 активи банку становили 14,6 млрд. грн., кредитний портфель - 12,3 млрд. грн.
По материалам пресс-релиза Проминвестбанка.

Читайте також

Читайте также