Новая услуга от "РОДОВИД БАНКа"

30.05.2006, 16:59

"РОДОВИД БАНК" успешно ввел новую услугу - пополнение карточного счета через депозитный банкомат. (укр.)

"РОДОВІД БАНК" ще раз підтвердив свій статус інноваційного банку, черговим свідченням цього став початок роботи "депозитних" банкоматів, які дають можливість клієнтам "РОДОВІД БАНКу" поповнювати свої карткові рахунки та збільшувати при цьому залишок доступних коштів на картковому рахунку завдяки чому погашати кредитну лінію.

Тепер не потрібно стояти в черзі для оформлення документів при поповненні карткового рахунку через касу. Це економія часу та спрощення процедури поповнення карткового рахунку. Кількість депозитних банкоматів "РОДОВІД БАНКу" постійно зростає.

Які операції можна проводити через банкомат з функцією поповнення коштів"

За допомогою "депозитного" банкомату можна поповнювати готівкою свій картковий рахунок. Крім цього через банкомат з функцією поповнення коштів ("депозитний" банкомат), можна знімати кошти, як через звичайний банкомат.

Станом на 26 травня 2006 року у РОДОВІД БАНКу вже працюють 9 банкоматів з функцією поповнення готівки, найближчим часом банк буде вводити у роботу додаткові депозитні банкомати, про це Ви дізнаєтесь в найближчих новинах.
По материалам пресс-релиза ОАО "РОДОВИД БАНК".

Читайте також

Читайте также