АКБ "Инвестбанк" вступил в АУБ

05.05.2006, 14:33

Акционерный коммерческий банк "Инвестбанк" (г. Одесса) вступил в состав Ассоциации украинских банков. (укр.)

АКБ "Інвестбанк" зареєстрований НБУ 31 березня 1992 року (ліцензія © 98 від 14.12.2001). Акціонерами банку виступають 18 юридичних і 37 фізичних осіб.

Місцезнаходження банку: м. Одеса, вул. Велика Арнаутська, 2-б.

Голова Правління банку - Резніченко Олена Миколаївна.

Оголошений та сплачений статутний фонд банку становить 23180 млн. грн.

Свою діяльність банк здійснює на території Одеського регіону, намагаючись створити сприятливі умови для підтримки малого і середнього бізнесу.

Станом на 01.01.2006 чисті активи банку складають 125,1 млн. грн. (у тому числі кредитний портфель - 100,3 млн. грн.), регулятивний капітал - 32,6 млн. грн., кількість клієнтів, що обслуговуються - 8364 од.

Банк є членом Асоціації "Перша фондова торговельна система", платіжної системи Master Card International, як афілійований член, планує вступ до платіжної системи VISA.

За словами голови Правління АКБ "Інвестбанк" Олени Резніченко: "Основний принцип роботи банку полягає у всебічному вивченні специфіки роботи своїх клієнтів для комплексного вирішення їхніх проблем і розвитку ринку банківських послуг. Банком створюються індивідуальні умови для обслуговування кожного клієнта, прагнучи до встановлення взаємовигідного і довготривалого співробітництва. Чотирнадцятилітній досвід роботи банку на ринку регіону свідчить про його надійність як фінансового партнера".
По материалам пресс-службы Ассоциации украинских банков.

Читайте також

Читайте также