Киевский филиал ОАО "Укрэксимбанк" и ООО "Винодел Молдовы компани" заключили факторинговое соглашение

06.05.2006, 11:01

ОАО "Государственный экспортно-импортный банк Украины" и ООО "Винодел Молдовы компани" (г. Киев) заключили факторинговое соглашение на общую сумму обязательств до 1 млн. грн. (укр.)

"Динаміка росту ринку факторингу в Україні дозволяє сподіватися, що величезна кількість компаній різних галузей економіки належно оцінили переваги цього фінансового інструмента, тому ми найближчим часом очікуємо подальшого збільшення клієнтської бази, - зазначив начальник управління факторингу ВАТ "Укрексімбанк" Борис Зєнкін . - Завдяки тому, що Укрексімбанк системно запровадив послугу факторингу, вона є доступною і для регіональних компаній по всій Україні, які активно розвиваються. А використовуючи послуги факторингу, постачальники товарів і послуг мають можливість значно зміцнити свій бізнес, підвищити конкурентоздатність пропонованих товарів і послуг."

Факторинг є послугою беззаставного фінансування поставок з відстроченням платежу для забезпечення поточної діяльності, спрямованої на збільшення обсягів продажу.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни.

ТОВ "Винодел Молдови компані" працює на українському ринку з 2002 року, має свої представництва в п'яти регіонах України. Займається імпортом та продажем в Україні молдавських брендових вин та коньяків: "Винария Боставан", "Шато Кожушна", "Белый Аист", "Винимпекс". Реалізує коньяки ТМ "Версаль", ТМ "Ливадия", "Арами", "Хороводка", ТМ "Сладек", "Горобина". Співпрацює з "ТД Білозерський", інститутом виноробства ім. Таїрова, підприємствами "Камрад", "Таврийська Перлина", "Карпатська пивоварня", "Болгарська лоза", "Коньяки Кавказу". ТОВ "Винодєл Молдови компані" відродив до життя раніше відомий горілчаний бренд "Доктор".
По материалам пресс-центра ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також

Читайте также