В честь Дня Победы в городах Украины состоятся праздничные фейерверки

07.05.2006, 16:59

9 мая в 21:00 в честь 61-й годовщины Победы в Великой Отечественной войне будут организованы праздничные фейерверки в городах-героях Киеве, Севастополе, Одессе, Керчи, а также в Виннице, Львове, Чернигове, Ривне, Днепропетровске и Житомире. (укр.)

В ознаменування 61-річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війни тимчасово виконуючий обов'язки Міністра оборони України Леонід Поляков підписав наказ про проведення святкових феєрверків.

"9 травня 2006 року весь Український народ відзначатиме 61-у річницю Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. Славну сторінку в літопис боротьби проти гітлерівської навали вписано нашим народом на полях бойовищ і в партизанському підпіллі, у лавах європейського руху Опору та на підприємствах тилу. Ціною життя своїх воїнів, страждань від втрати рідних та близьких, страшних руйнувань народного господарства заплатив український народ за перемогу над фашизмом.

Відзначаючи 61-у річницю Перемоги та виконуючи завдання Державної програми розвитку Збройних Сил України на 2006-2011 роки, військовослужбовці та працівники Збройних Сил України гідно підтверджують відданість славному подвигу та бойовим традиціям старших поколінь, надійно захищають суверенітет, територіальну цілісність держави та мирне життя українського народу" - йдеться у святковому наказі Міністра оборони України. Відповідно до наказу, 9 травня 2006 року о 21.00, в ознаменування 61-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, військовослужбовцями буде проведено святкові феєрверки двадцятьма залпами у столиці нашої Батьківщини - місті-герої Києві, містах-героях Севастополі, Одесі, Керчі, а також містах Вінниця, Львів, Чернігів, Рівне, Дніпропетровськ та Житомир.
Инф. Пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також

Читайте также