Парламент ратифицировал украино-корейское соглашение о техническом сотрудничестве

26.07.2006, 14:00

Верховная Рада Украина ратифицировала Соглашение между Правительством Украиной и Правительством Республики Корея о грантовой помощи и техническом сотрудничестве. (укр.)

Відповідний законопроект (реєстр. N0009) підготовлено з метою забезпечення виконання внутрішньодержавних процедур для набуття чинності Угодою, яка встановить загальні юридичні правила і процедури супроводження і виконання програм технічного співробітництва, забезпечить прозорість процесу їхнього формування, відбору та узгодження, закріплення пільгових режимів оподаткування та митного оформлення міжнародної технічної допомоги, що надається Урядом Республіки Корея.

Положеннями Угоди передбачаються податкові пільги, звільнення від мита та інші преференції для корейського персоналу в рамках проектів міжнародної технічної допомоги. При цьому, обладнання, матеріали та товари, які постачатимуться Урядом Республіки Корея в рамках проектів, звільнятимуться Урядом України від будь-яких податків, у тому числі від мит та інших обов'язкових платежів.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.

Читайте також

Читайте также