ПАРТНЕРАМ ЮРИДИЧЕСКОЙ ФИРМЫ "МАГИСТР & ПАРТНЕРЫ" ПРИСВОЕНО ЗВАНИЕ "ЗАСЛУЖЕННЫЙ ЮРИСТ УКРАИНЫ"

26.08.2006, 15:10

Адвокатам Сергею Власенку и Алексею Резникову - партнерам юридической фирмы "Магистр & Партнеры" - Указом Президента Украины присвоено почетное звание "Заслуженный юрист Украины". (укр.)

З нагоди 15 річниці незалежності Президент відзначив державними нагородами українських працівників. Почесні звання отримали працівники за значний особистий внесок у соціально-економічний, культурний розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення. Званням "Заслужений юрист" цього року були відзначені загалом 6 представників з Луганська, Хмельницька, Харкова та Києва. С. Власенко та О. Резніков - єдині представники недержавних структур у списку нагороджених.

Олексій Резніков та Сергій Власенко мають великий досвід судової практики, ведення спорів та захисту інтересів клієнтів у судах. Про високий рівень професіоналізму адвокатів свідчать відгуки партнерів та колег, повага представників бізнесу та державних органів влади до них. Захист адвокатами інтересів на той час кандидата в Президенти України Віктора Ющенка у Верховному Суді, а в подальшому представництво клієнтів в інших резонансних справах ("справа "Криворіжсталі"", "справа "НЗФ", "справа "УМЗ" тощо) стали показовими прикладами найвищого рівня професійної компетентності й відповідальності юристів.

Сергій Власенко: "Ми цінуємо цю нагороду і будемо робити все можливе, щоб виправдати це почесне звання".

Олексій Резніков: "Бути адвокатом - це відповідальність і випробування. Бути заслуженим юристом України - це велика честь. Дуже радію, що ця честь випала саме нам".
По материалам пресс-релиза юридической фирмы "Магистр & Партнеры".

Читайте також