Украинская делегация примет участие в Европейском энергетическом форуме

29.01.2007, 12:00

Вице-премьер-министр Украины Андрей Клюев отбыл с рабочей поездкой в Брюссель, где 30 января примет участие в Европейском энергетическом форуме и представит энергетическую политику Украины в контексте сотрудничества с ЕС. (укр.)

В програмі візиту українського віце-прем'єра - зустрічі з віце-президентом Європейської Комісії, комісаром з питань транспорту Жаком Барро, комісаром ЄС з питань зовнішніх відносин Бенітою Фереро-Вальднер та Комісаром ЄК з питань енергетики Андрісом Пібалгсом.

Андрій Клюєв також зустрінеться з президентом Європейського Парламенту Гансом Гертом Пьоттерінгом, із представниками Європейського інвестиційного банку і Європейського банку реконструкції та розвитку.

В роботі Європейського енергетичного форуму з української сторони, разом з Андрієм Клюєвим, візьмуть участь перший заступник міністра транспорту та зв'язку України Володимир Корнієнко, перший заступник міністра палива та енергетики України Вадим Чупрун, голова правління НАК "Нафтогаз України" Володимир Шелудченко, народні депутати України.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також