Янукович: Никаких объективных причин для повышения цен на продовольственные товары нет

24.10.2007, 12:56

Премьер-министр Украины Виктор Янукович уверен, что никаких объективных причин для значительного повышения цен на продовольственные товары не существует. (укр.)

Як зазначив прем'єр-міністр, відкриваючи засідання уряду, рівень зростання ВВП сьогодні складає 7,3%, а промислового виробництва - 10,5%.

У зв'язку з цим прем'єр-міністр доручив керівництву Міністерства економіки України та аграрного блоку Уряду забезпечити належне виконання постанов Кабінету Міністрів, що стосуються стабілізації цін на продовольчому ринку. Глава уряду підкреслив, що профільні урядовці повинні передбачати ситуацію на ринку продовольства і своєчасно вживати необхідні заходи разом з іншими відомствами.

Окрім того, прем'єр-міністр доручив першому віце-прем'єр-міністру, міністру фінансів України Миколі Азарову підвести підсумки роботи за тиждень у напрямі стабілізації цін, зробивши необхідні висновки.

Також глава уряду дав доручення віце-прем'єр-міністру України Віктору Слауті та міністру аграрної політики України Юрію Мельнику взяти під контроль ситуацію з цінами на дизпаливо для забезпечення своєчасного і якісного завершення осінньо-польових робіт.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також