Янукович: Подготовка ЖКХ к новому отопительному сезону должна быть более тщательной

24.10.2007, 13:52

Премьер-министр Украины Виктор Янукович обратил внимание на необходимости более тщательной подготовки жилищно-коммунального хозяйства к новому отопительному сезону. (укр.)

Зокрема глава уряду доручив віце-прем'єр-міністру України Володимиру Рибаку здійснювати постійний моніторинг преси для своєчасного реагування на всі факти недостатньої підготовки об'єктів ЖКГ до зими, а також регулярно доповідати йому про стан справ у цьому напрямку.

"Я кожен день дивлюсь на ситуацію, яка висвітлюється в ЗМІ. Дякуючи цьому, ми сьогодні бачимо реальну ситуацію. Також у мене на столі лежить ціла купа телеграм з різних регіонів від звичайних людей до підприємств і т. д. Я всі ці телеграми адресую Вам, але беру їх під контроль", - сказав Віктор Янукович.

Окрім того прем'єр-міністр дав доручення міністру регіонального розвитку та будівництва України Володимиру Яцубі підготувати звіт про об'єкти незавершеного будівництва та пропозиції щодо його скорішого завершення. Також прем'єр-міністр доручив керівництву Міністерства транспорту та зв'язку України взяти участь у підготовці цього звіту.

"Де не завершено будівництво доріг, треба, щоб ми в зиму входили з максимальними завершеннями. Зараз необхідно спрямувати всі зусилля на те, щоб закрити наші об'єкти від снігу, від опадів і так далі. Підготуватись, щоб взимку можна було працювати", - підкреслив Віктор Янукович.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також