Обновлен фирменный пассажирский поезд "Запорожье"

22.11.2007, 13:12

Приднепровская железная дорога продолжает комплексное обновление вагонного парка пассажирских вагонов. (укр.)

Ввівши в експлуатацію відремонтовані у такий спосіб два состави поїзду .40 "Севастополь", сполученням Севастополь-Київ, залізничники Придніпровської продовжують модернізацію іншого фірмового пасажирського поїзду N71 "Запоріжжя", сполученням Запоріжжя-Київ. Зараз в умовах пасажирського вагонного депо Синельникове закінчується ремонт останніх двох із 20 плацкартних вагонів цього поїзду. Вагонам плацкартної групи проведено капітально-відновлювальний ремонт. Повністю оновлено зовнішнє фарбування вагонів, дивани, полиці, пластикова обшивка вагонів з пожежобезпечних матеріалів, встановлені нові, власного виробництва унітази з нержавіючої сталі.

Замінено м.який інвентар: постільну білизну, подушки, матраци, зимові ковдри, килимові доріжки, фіранки, чайно-столове приладдя та інше. У плацкартних вагонах встановлено холодильники.

Для забезпечення якісного обслуговування пасажирів у поїзді сформовані поїзні бригади з найбільш досвідчених провідників, які пройшли тестування з питань технічних знань, нормативних документів та психології, етики спілкування. Провідники, які обслуговують вагони СВ, будуть атестовані комісією у депо та пасажирською службою.

У 2007 році Придніпровською залізницею заплановано відремонтувати усіма видами ремонту в умовах депо та на вагоноремонтних заводах 1212 пасажирських вагонів. Станом на перше листопада вже відремонтовано 1024 вагони.

Усього за період з 1991-2006 роки Придніпровська залізниця отримала 216 нових пасажирських вагонів. Протягом 2007-2008 років заплановано отримати 30 нових вагонів, 9 з яких вже надійшли у вагонний парк.
По материалам пресс-релиза "Укрзалізниці".

Читайте також