СОСТОЯЛОСЬ ЗАСЕДАНИЕ ПОДГРУППЫ "ЭНЕРГЕТИКА" УКРАИНСКО-НЕМЕЦКОЙ ГРУППЫ ВЫСОКОГО УРОВНЯ

10.02.2007, 13:34

В пятницу, 9 февраля, в Киеве состоялось заседание подгруппы "Энергетика" украинско-немецкой группы высокого уровня. (укр.)

Під час зустрічі, яка проходила в приміщенні Міністерства палива та енергетики України, обговорювалися можливості співпраці на рівні господарчих суб.єктів країн в галузі електроенергетики, видобутку та транзиту вуглеводнів, видобування вугілля, а також збільшення енергоефективності української економіки.

Представники німецького уряду запропонували допомогу щодо консультування щодо широкого спектру енергетичних питань, зокрема енергоефективності, регулювання ринків, а також вступу в Енергетичне Співтовариство країн Південно-Східної Європи.

В склад німецької делегації увійшли керівники управлінь з енергетичної політики та міжнародної енергетичної політики Федерального міністерства економіки Німеччини, представники Німецької енергетичної агенції, Дойче банку, Східного комітету німецької економіки.

З українського боку делегація складалася з керівників профільних департаментів Мінпаливенерго, підпорядкованих міністерству компаній, а також інших міністерств та відомств.
По материалам пресс-службы Министерства топлива и энергетики Украины.

Читайте також

Читайте также