Украинские армейские спортсмены в феврале выступили удачно

12.03.2007, 11:52

В серии международных соревнований по легкой атлетике, фехтованию, плаванью и парусного спорта, которые проходили в феврале вполне успешно выступили спортсмены Вооруженных Сил Украины. (укр.)

Нещодавно спортсмени Збройних Сил України підбили підсумки своїх виступів на внутрішніх і міжнародних змаганнях у лютому 2007 року. Як свідчить статистика, попередній місяць виявився досить вдалим для армійських спортсменів, які брали участь у серії міжнародних змагань з легкої атлетики, фехтування, плавання та вітрильного спорту.

Зокрема, представник 95-ї групи вищих спортивних досягнень Управління спорту Міністерства оборони України Юрій Крімаренко за результатами етапів міжнародних змагань з легкої атлетики у стрибках у висоту, що відбулися у польських містах Лодзь і Бидгощ, а також у місті Бермінгем (Велика Британія), тричі піднімався на п'єдестал пошани, виборовши відповідно перше, друге та третє місця. А під час виступу у Самарі (Російська Федерація) роль лідера серед кращих стрибунів у висоту перебрала на себе вихованка Центрального спортивного клубу Збройних Сил України рядовий служби за контрактом Олена Холоша, яка посіла друге місце.

Вдало виступив у легкоатлетичних змаганнях і рядовий служби за контрактом Юрій Кревсун. Він виборов перше місце у бігу на 1500-метровій дистанції в місті Обон (Франція) і був третім з цієї ж дисципліни на етапі, що проходив у місті Гент (Бельгія).

Ще одне "золото" у скарбничку армійського спорту приніс старший лейтенант Григорій Леончук, який представляє 95-ту групу вищих спортивних досягнень Управління спорту Міністерства оборони України. Він став переможцем міжнародних змагань у класі "49-еr" з вітрильного спорту, які проходили у Майамі (США).

А у змаганнях на Кубок світу з фехтування на шаблі, що проходили у французькому Ліоні, друге місце у командному заліку серед жінок посіли вихованки ЦСК працівники ЗС України Олена Жовнір та Ганна Пундик. Остання виборола перше місце з цієї ж дисципліні і в етапі, що відбувся в Будапешті (Угорщина).

Серед міжнародних змагань, що проходили у лютому, особливо слід відзначити змагання з плавання, які проходили у місті Ліон (Франція). Тут майже всі лаври зібрав наш уславлений майстер водних доріжок старший лейтенант Олег Лісогор. Він переміг на дистанції 50 метрів брасом, став другим на стометрівці брасом, і третім на дистанції 200 метрів цим же стилем. Гарно підтримав Олега прапорщик Сергій Бреус з 7-го спортивного клубу міста Біла Церква, який переміг на дистанції 50 метрів батерфляєм.

Високі результати продемонстрували армійські спортсмени і на внутрішніх змаганнях, зокрема під час чемпіонатів України з легкої атлетики у закритих приміщеннях (м. Суми), ковзанярського спорту (м. Київ), академічного веслування (м. Миколаїв) та інших.
Инф. пресс-службы Министерства обороны Украины.

Читайте також