ITDH и InvestUkraine подписали Меморандум о сотрудничестве

06.03.2007, 11:58

6 марта 2007 года Украинский центр содействия иностранному инвестированию InvestUkraine и Венгерское бюро по развитию инвестиций и внешней торговле ITDH подписали Меморандум о сотрудничестве и координации действий. (укр.)

Співпраця між агенціями передбачає об'єднання зусиль обох організацій з метою сприяння інвестуванню, захисту законних прав та інтересів іноземних інвесторів в їх відносинах з державними органами під час підготовки і реалізації інвестиційних проектів.

На думку директора Центру Ігоря Заглади, cпівробітництво з Угорським бюро сприятиме тіснішій співпраці з угорськими підприємцями. "Координація дій дозволить збільшити надходження угорських інвестицій в Україну", - вважає Ігор Заглада.

Угорське бюро з розвитку інвестицій та зовнішньої торгівлі ITDH було створено у 1993 році і є установою Міністерства економіки і транспорту Угорської Республіки. Місія ITDH полягає в наданні допомоги малому та середньому бізнесу Угорщини в укрірленні їх позицій на міжнародному ринку, стимулюванні підприємницького духу, активізації регіонального розвитку та розширенню партнерської мережі.

Український центр сприяння іноземному інвестуванню InvestUkraine (www.investukraine.org) заснований в серпні 2005 року постановою Кабінету Міністрів України. Місія InvestUkraine полягає у сприянні залученню іноземних інвестицій в економіку України. Незалежна і неприбуткова організація у координації з Державним агентством з інвестицій та інновацій, InvestUkraine надає професійні консультаційні послуги перспективним та існуючим інвесторам з питань започаткування та ведення бізнесу в Україні, а також представляє інвестиційний потенціал України за кордоном.
По материалам пресс-релиза InvestUkraine.

Читайте також