Команда менеджеров "Укрэксимбанка" достойно представила Украину на международном соревновании Global Management Challenge

28.04.2007, 13:10

24-25 апреля 2007 г. в Макао состоялся международный финал соревнования по стратегическому менеджменту Global Management Challenge. Украину в международном финале представляла команда менеджеров "Укрэксимбанка", которая впервые среди стран СНГ прошла в финал авторитетного международного соревнования. (укр.)

Наша команда цілеспрямовано та наполегливо йшла до перемогти. І хоча нам не вистачило 0,01 балу до виходу у фінал, ми упевнено випередили низку команд, які представляли провідні компанії та корпорації світу, зокрема з Італії, Франції, Росії, Великої Британії, Китаю, Греції, Бельгії, Португалії тощо.

Команда "Укрексімбанку" першою серед країн СНД виборола почесне право представляти нашу державу у фіналі змагання Global Management Challenge, ставши переможцем національного фіналу серед 192 українських команд.

Ми пишаємося нашою командою, яка гідно представила Україну в Китаї та своїм успішним виступом підтвердила високий рівень професіоналізму й кваліфікації фахівців "Укрексімбанку" на міжнародній арені.

"Мета Global Management Challenge - практична підготовка українських менеджерів до конкуренції на глобальних ринках. Цього року змагання зі стратегічного менеджменту відбулися в Україні вперше, і за право представляти країну на міжнародному фіналі в Китаї боролись 192 команди (960 керівників) провідних національних і мультинаціональних компаній", - повідомила виконавчий директор GMC Україна Ганна Дегтярева.

"Перед нами стояв серйозний іспит, нам потрібно було показати міжнародному діловому співтовариству професіоналізм, талант і командний дух українських менеджерів. Ми розуміли всю відповідальність покладеної на нас ролі, адже команда наших фахівців представляла не тільки Укрексімбанк, але і всю країну на визнаному міжнародному бізнесі-змаганні", - наголосила начальник Управління по роботі з персоналом ВАТ "Укрексімбанк" Тетяна Дідич.

Довідка: ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" . універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. "Укрексімбанк" належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" "Укрексімбанк" визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав "Укрексімбанк" найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, . Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також