Укрэксимбанк ввел новую услугу

14.05.2007, 12:03

ОАО "Укрэксимбанк" ввел услугу предварительного принятия решения при кредитовании физических лиц по приобретению жилья. (укр.)

Суть послуги полягає в тому, що банк попередньо приймає рішення щодо максимальної суми кредиту, при кредитуванні на придбання житла, виходячи лише з платоспроможності потенційного позичальника. В тому числі банк визначає мінімальний авансовий внесок, максимальний строк кредитування та необхідну мінімальну вартість об'єкта кредитування, виходячи з максимальної суми кредиту.

Позичальник надає до банку лише документи необхідні для розгляду проекту та здійснення оцінки платоспроможності, без надання документів на об'єкт кредитування та відповідно на предмет іпотеки.

Після прийняття позитивного рішення позичальнику надається лист-повідомлення про підтвердження можливості надання кредиту з основними умовами кредитування. Після вибору позичальником нерухомого майна до банку надаються правовстановлюючі документи на об'єкт кредитування (в т. ч. власників даного нерухомого майна) для розгляду їх банком.

Впровадження практики попереднього прийняття рішення дозволить позичальнику чітко орієнтуватися при підборі житла враховуючи його вартість та суму максимально можливого кредиту. Також дана схема кредитування надає впевненості позичальнику в отриманні від банку необхідної суми кредитних коштів для фінансування/придбання нерухомості, спрощує процедуру кредитування та заощаджує час позичальника.

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. За версією авторитетного британського видання "The Banker" Укрексімбанк визнаний кращим банком 2005 року в Україні, а міжнародний журнал "Global Finance" у 2006 році визнав Укрексімбанк найкращим банком в Україні згідно з дослідженням "Найкращі банки ринків, що розвиваються, - Центральна та Східна Європа".
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також