Система денежных переводов BLIZKO теперь и в Ощадбанке

17.05.2007, 12:18

Государственный сберегательный банк Украины начал выплату международных денежных переводов по системе BLIZKO. (укр.)

В установах Ощадбанку у всіх регіонах країни вже відкрито більш ніж 200 пунктів обслуговування переказів BLIZKO. Крім цього, планується відкриття ще більше ніж 200 пунктів. Завдяки найрозгалуженішій мережі банку перекази BLIZKO доступні тепер не тільки у великих містах, а й невеликих населених пунктах.

Система BLIZKO - термінові грошові перекази фізичних осіб без відкриття рахунку - створена на базі Міжрегіонального комерційного банку розвитку зв'язку і інформатики (ВАТ АКБ "Связь-Банк"). Перекази можна здійснювати в російських рублях, доларах США і євро. Кожний грошовий переказ BLIZKO надійно захищений 8-значним унікальним контрольним номером. Через 1 хвилину після відправлення переказу за системою BLIZKO, грошовий переказ стає доступним для отримання в будь-якому пункті обслуговування системи в межах країни призначення незалежно від того, в яке місто він був відправлений. Це значно полегшує отримання переказу у випадку, якщо Одержувач знаходиться у відмінному від заявленого Відправником населеному пункті. У системі грошових переказів BLIZKO встановлені низькі фіксовані тарифи, що залежать виключно від суми і валюти грошового переказу. При цьому комісія стягується тільки з Відправника і не залежить від напрямку грошового переказу і пункту обслуговування BLIZKO.

Перекази здійснюються в наступних країнах: Азербайджан, Вірменія, Білорусь, Грузія, Казахстан, Киргизія, Латвія, Молдова, Росія, Таджикистан, Узбекистан, Україна.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також