Вклады физлиц в Ощадбанк в Одессе превысили 300 млн. грн.

24.05.2007, 14:21

Кредитный портфель физических лиц Одесского облуправления Ощадбанка превысил 300 млн. гривен. (укр.)

Як повідомив начальник Одеського обласного управління Ощадбанку Олександр Дацюк, кредитний портфель фізичних осіб в управлінні перевищив 300 млн. гривень. За неповні п'ять місяців 2007 року видано кредитів на суму понад 220 млн. грн., залишки за виданими кредитами збільшилися на 154 млн. грн., або на 360%. Тільки за квітень п. р. населення прокредитовано на 40 млн. гривень.

При цьому значно поліпшилась якість кредитного портфеля, зокрема, частка проблемних активів зменшилась майже у 5 разів (з 7,5% до 1,6%). У кредитному портфелі установ управління іпотека становить 25%, автокредити - 30%. Частка стандартних продуктів перевищує 90%. Нещодавно установи Ощадбанку Одещини розпочали надавати послуги військовим пенсіонерам за спеціально розробленою програмою "Арсенал".

Керівництво управління започаткувало конкурс серед кредитних співробітників щодо залучення надійних клієнтів на кредитування за стандартними продуктами. В числі найкращих такі фахівці, як Агафонова А. В., Шавров І. В., Чумаченко А. В., які щомісячно оформляють видачу кредитів у середньому на 2,5 млн. гривень. Частка Ощадбанку в кредитуванні фізичних осіб в Одеському регіоні за рік збільшилась на 0,5%. У планах управління на 2007 рік - подвоєння кредитного портфеля фізичних осіб. З цією метою нещодавно відкрито спеціалізований центр кредитування. За рік передбачається збільшення точок продажу кредитних продуктів в обласному центрі як мінімум удвічі.
По материалам пресс-службы ОАО "Ощадбанк".

Читайте також