В Ривненской области с пищевым отравлением госпитализированы 39 детей

26.05.2007, 13:05

В Сарненскую центральную районную больницу (Ривненская область) с признаками пищевого отравления в пятницу, 25 мая, поступили 39 учеников общеобразовательной школы села Кричельск. Шестеро из них в тяжелом состоянии находятся в реанимации. (укр.)

За оперативною інформацією Рівненської обласної санепідстанції та територіального центру екстреної медичної допомоги, о 13:30 годині до Сарненської центральної районної лікарні з ознаками харчового отруєння поступило 39 учнів загальноосвітньої школи села Кричельськ. Шість з них . у тяжкому стані перебувають в реанімації. Вік дітей від 10 до 14 років.

Всі хворі скаржились на головний біль, слабкість, блювоту, нудоту, головокружіння, судоми. Діти отримують адекватне лікування. До лікарні виїхала бригада лікарів обласної дитячої лікарні.

Проводяться протиепідемічні заходи по розслідуванню причин отруєння.

Наказом міністра охорони здоров.я сформовано оперативну бригаду з провідних фахівців на чолі з першим заступником міністра, головним державним санітарним лікарем України Сергієм Бережновим, яка терміново виїхала на місце події. Ситуація знаходиться під контролем.
По материалам пресс-службы Министерства здравоохранения Украины.

Читайте також