Янукович: Парламентские выборы должны пройти на законных основаниях

01.08.2007, 11:50

Премьер-министр Украины Виктор Янукович считает, что парламентские выборы должны пройти на законных основаниях и без фальсификаций. (укр.)

"Повинні бути законні підстави для проведення виборів, мають бути унеможливлені фальсифікації при проведенні позачергових виборів, і, безумовно, результати голосування повинні бути чітко зафіксовані", - наголосив прем'єр-міністр Віктор Янукович на прес-конференції в Єнакієвому, відповідаючи на запитання журналістів щодо теми вчорашньої зустрічі з головою Верховної Ради Олександром Морозом.

Глава уряду акцентував, що основною темою зустрічі з головою Верховної Ради було обговорення питань, пов'язаних з проведенням позачергових парламентських виборів, зокрема, на правових підставах.

За словами Віктора Януковича, необхідно створити такі умови, за яких неможливо було б анулювати їх результати. "Ми створимо такі умови, за яких неможливо було б анулювати їх результати, якщо політичні сили матимуть знову бажання переглянути їх підсумки", - сказав прем'єр-міністр, додавши при цьому: "Ми повинні захистити наших виборців, щоб вони даремно не витрачали свій час і не ходили на виборчі дільниці віддавати свої голоси, щоб ми не витрачали зайві державні кошти, що виробляє кожен громадянин, який сплачує податки".
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также