Премьер подчеркивает необходимость обеспечения равных условий избирателям за границей

28.08.2007, 12:13

Премьер-министр Украины Виктор Янукович призвал Министерство иностранных дел Украины принять срочные меры для обеспечения равных условий для украинских граждан при голосовании за границей. (укр.)

Виступаючи перед учасниками наради керiвникiв зарубiжних дипломатичних установ, глава уряду зазначив, що представники низки полiтичних сил звертаються до дипломатичних представництв за кордоном iз закликами створити умови для голосування виборцiв, якi пiдтримують їх. "Наш обов'язок - не дiлити виборцiв за кольорами, а створювати рiвнi умови, незважаючи на прохання тих чи iнших полiтичних сил", - сказав Віктор Янукович.

Прем'єр-міністр попросив МЗС пiдготувати пропозицiї щодо необхiдних заходiв для забезпечення голосування українських громадян за кордоном, включаючи можливiсть видiлення додаткового фiнансування.

Віктор Янукович також попросив МЗС внести пропозицiї, "що потрiбно зробити, щоб не втягувати українськi посольства в полiтику, а, насамперед, створити умови для виборцiв, якi живуть i працюють за кордоном". "Це головна наша мета, i цю роботу ми маємо зробити дуже швидко", - наголосив керівник уряду.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также