Янукович: Объекты капитального строительства в Киеве должны строится при участии государства

04.09.2007, 11:57

Премьер-министр Украины Виктор Янукович заявляет о необходимости создания механизма для реализации планов по капитальному строительству в Киеве. (укр.)

"Всі ці об'єкти капітального будівництва в Києві мають загальнодержавне значення. Це об'єкти, які неможливо будувати без участі держави", - сказав Віктор Янукович після ознайомлення з ходом будівництва трьох станцій метро у Києві і Подільсько-Воскресенського мосту.

Прем'єр-міністр зазначив, що будівництво цих об'єктів було сповільнено. На сьогодні заплановано завершити будівництво мосту до 2010 року, а трьох станцій метро - до 2011 року.

"Сьогодні навантаження на мости в Києві в 2,5-3 рази перевищує всі нормативи. Цю проблему потрібно вирішувати, і створити реальний механізм реалізації цих планів", - підкреслив глава уряду.

Віктор Янукович також повідомив, що в Києві буде розпочато будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів. "Є досвід, який зараз використовується в Києві, і сьогодні цей проект відпрацьований", - зазначив глава уряду, підкресливши, що даний завод використовуватиме найсучасніші технології.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также