Генпрокуратура разберется в невыполнении решений Кабмина о снижении целевой надбавки на газ для химической отрасли

05.09.2007, 11:44

Премьер-министр Украины Виктор Янукович поручил установить причины невыполнения решений правительства о снижении целевой надбавки на газ для химической отрасли. (укр.)

Прем'єр-міністр України Віктор Янукович на нараді з питань соціально-економічного розвитку Луганської області і підготовки житлово-комунального господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2007-2008 років висловив стурбованість невиконанням рішення уряду про зниження цільової надбавки на газ до 0,01% для підприємств хімічної галузі.

Віктор Янукович закликав Генеральну прокуратуру України встановити причини його невиконання і дав відповідне доручення заступнику генерального прокурора Тетяні Корняковій. "Візьміть на себе цю роботу та знайдіть причини того, чому рішення уряду щодо цільової надбавки на газ не виконується", - сказав прем'єр-міністр, звертаючись до неї.

"Ми провели дуже серйозну роботу, щоб цільова надбавка для підприємств хімічної промисловості була знижена до 0,01%. Ми прийняли постанову Кабінету Міністрів, але якщо вона не виконується, то хто в цьому винен і хто це робить? Ми маємо підійти до серйозного рішення", - сказав глава уряду.

Водночас, Віктор Янукович заявив про необхідність проведення наради за участю керівників хімічних підприємств і профспілок з метою обговорення існуючих проблем. "Потрібно вийти на чесну, принципову і відкриту розмову", - додав прем'єр-міністр.
По материалам пресс-службы Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также