Украину посетят содокладчики Комитета ПАСЕ вопросам выполнения обязательств

12.01.2008, 13:06
13-17 января в Украине будут находиться по содокладчики Комитета ПАСЕ вопросам выполнения обязательств государствами-членами Совета Европы Ренате Вольвенд и Ханне Северинсен . (укр.)

13-17 січня 2008 року в Україні перебуватимуть співдоповідачі Комітету ПАРЄ з питань дотримання обов`язків та зобов`язань державами-членами Ради Європи Ренате Вольвенд і Ханне Северинсен.

Програмою перебування передбачені зустрічі Р. Вольвенд та Х. Северинсен з головою Верховної Ради України Арсенієм Яценюком, з керівниками депутатських фракцій та комітетів Верховної Ради України.

Заплановані зустрічі доповідачів також у Секретаріаті Президента України та у Кабінеті Міністрів України.

Очікується, що Р. Вольвенд та Х. Северинсен проведуть зустрічі з головою Національної комісії з утвердження свободи слова та розвитку інформаційної галузі при Президентові України Т. Петрівом, з головою Державного департаменту України з питань виконання покарань В. Кощинцем, з уповноваженою Верховної Ради України з прав людини Н. Карпачовою, з міністром закордонних справ України В. Огризком, з міністром юстиції України М. Оніщуком, з головою Конституційного Суду України А. Стрижаком, з першим заступником голови Верховного Суду України П. Пилипчуком, з міністром внутрішніх справ України Ю. Луценком, з головою Вищого адміністративного суду України О. Пасенюком, з головою Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення В. Шевченком, з керівництвом Служби безпеки України, з генеральним прокурором України О. Медведьком, з представниками неурядових організацій та ЗМІ.
По материалам Информационного управления Верховной Рады Украины.


Читайте також

Читайте также