Премьер требует главы ФГИУ выполнять все условия честной и прозрачной приватизации Одесского припортового завода

15.02.2008, 12:14
Правительство требует председателя Фонда государственного имущества Украины Валентины Семенюк выполнять все условия честной и прозрачной приватизации Одесского припортового завода. (укр.)

Про це прем'єр-міністр України заявила після завершення наради з питань підготовки агропромислового комплексу до весняно-польових робіт. 

"Ми вимагаємо сьогодні від Валентини Семенюк терміново зняти всі перешкоди для чесної та прозорої приватизації. Я розумію, що для неї чесна та прозора приватизація - це новина, але їй, як керівникові Фонду держмайна, доведеться працювати в тих умовах, які визначає уряд", - наголосила Юлія Тимошенко. 

На думку прем'єр-міністра, уповільнення приватизації Одеського припортового заводу ставить під загрозу виконання доходної частини Держбюджету. 

"Сьогодні Фонд держмайна зупиняє чесну, прозору та конкурентну приватизацію. Власне, це є свідченням того, що керівництво Фонду та всі ті, хто його підтримує, хочуть залишити тіньову процедуру приватизації об'єктів", - наголосила Юлія Тимошенко. Глава уряду вважає, що перешкоди, які створюються при приватизації Одеського припортового заводу, є підтвердженням намірів "залишити підприємство для тіньової приватизації". 
Инф. Кабинета Министров Украины.

Читайте також

Читайте также