ОАО "Укрэксимбанк" презентовал новый официальный сайт банка

22.03.2008, 12:19

14 марта 2008 года ОАО "Укрэксимбанк" презентовал новый официальный сайт банка www.eximb.com. В новом дизайне сайта объединены классический и клиенториентированный подход подачи информации для пользователей (Укр).

Інформацію на сайті представлено у трьох основних розділах: "Приватним клієнтам", "Малому та середньому бізнесу" та "Корпоративному бізнесу". Під час розробки концепції нового сайту ВАТ "Укрексімбанк" було поєднано клієнторієнтований підхід та класичне меню. Впровадження клієнторієнтованої складової допоможе відвідувачу сайту обрати саме той банківський продукт або послугу, що дозволяє якнайкраще задовольнити його потреби. "Відтепер відвідувачі сайту, які не досить добре орієнтуються у банківських продуктах та послугах, зможуть легко знайти повну інформацію про все необхідне, - повідомляє Володимир Гіріс, член Правління. - Ілюстрації та питання, які найбільше цікавлять клієнтів, зробили сайт більш доступним для сприйняття. "

ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" - універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення в усіх областях та великих індустріальних містах країни. У 2007 році Укрексімбанку були підтверджені найвищі для вітчизняних банків рейтинги міжнародних агентств Fitch Ratings та Moody's Investors Service. Крім того, за результатами дослідження, яке проводилося міжнародним рейтинговим агентством Standard & Poor`s та Агентством фінансових ініціатив, Укрексімбанк другий рік поспіль визнаний найбільш прозорим банком України.
По материалам пресс-службы ОАО "Укрэксимбанк".

Читайте також