В Москве проходять переговоры между руководством НАК "Нафтогаз Украины" та ОАО "Газпром"

22.04.2008, 11:28

Сегодня, 22 апреля, в Москве делегация НАК "Нафтогаз Украины" во главе с председателем правления Олегом Дубиной проводить переговори с руководством ОАО "Газпром" по вопросам определения схемы долгосрочного партнерства между компаниями в газовой сфере. (укр.)

До складу делегації входить перший заступник голови правління НАК "Нафтогаз України" Ігор Діденко та заступник голови правління Володимир Тріколіч.

У той же час, НАК "Нафтогаз України" висловлює занепокоєння спробами безпрецедентного тиску з боку зацікавлених бізнес-груп, що мають на меті ускладнити та загальмувати проведення переговорів у Москві. Зокрема, вранці 22 квітня під стінами НАК "Нафтогаз України" було розпочато акцію з метою дискредитації Компанії та її керівництва. За словами пікетуючих, вони відстоюють інтереси дніпропетровської групи Приват та бізнесмена Дмитра Фірташа.

НАК "Нафтогаз України" в черговий наголошує на тому, що для припинення "політичних шоу" та забезпечення стабільного та надійного постачання газу промислові підприємства мають укласти договори про постачання газу з постачальником природного газу - ДК "Газ України".
По материалам пресс-центра НАК "Нафтогаз Украины".

Читайте також