Минфин выбрал лид-менеджера для размещения ОВГЗ

26.05.2008, 17:13
Министерство финансов Украины выбрало управляющего (лид-менеджера) для выпуска и размещения облигаций внешнего государственного займа. (укр.)

Міністерство фінансів України обрало управляючого (лід-менеджера) для здійснення передбаченого Законом про Держбюджет на 2008 рік випуску та розміщення облігацій зовнішньої державної позики. Під час проведення конкурсу на визначення лід-менеджера Мінфін України отримав пропозиції від 17-ти міжнародних інвестиційних банків. Переможцем став синдикат з трьох банків у складі BNP Paribas, JP Morgan та Standardbank.

При цьому, комісійна винагорода (відсоток від суми випуску) BNP Paribas, JP Morgan та Standardbank за надання послуг в якості лід-менеджера за організацію випуску ОЗДП 2008 року визначена найнижчою за всю історію здійснення Україною зовнішніх запозичень.

Такі безпрецедентно вигідні для України умови щодо надання послуг з випуску та розміщення ОЗДП та значна кількість інвестиційних банків, що взяли участь у конкурсі, відображають зростання інтересу та довіри до України з боку іноземних інвесторів. 
Инф. Министерства финансов Украины. 


Читайте також

Читайте также