Теретьяков продал свою долю в "Главред-медиа" Коломойскому

10.02.2010, 17:45
Александр Теретьяков подтвердил продажу части в "Главред-медиа" Игорю Коломойскому. Стоимость сделки составлен $4 млн. (укр.)

Сьогодні, 10 лютого, відбулась зустріч керівників видань холдингу "Главред-медіа" з одним із акціонерів, Олександром Третьяковим, який повідомив про досягнення домовленостей про продаж ним Ігорю Коломойському своєї частки у холдингу "Главред-Медіа", а також у інших афільованих з ним медіа-структурах, за $4 млн. Додатково покупець частки інвестує в холдинг суму близько $12 млн. для подальшого погашення кредиторської заборгованості, в тому числі по заробітній платі, що виникла в структур холдингу.

Також О. Третьяков подякував всім керівникам підрозділів холдингу за плідну співпрацю протягом 3-х років, та висловив сподівання, що всі видання, що входять до холдингу, будуть продовжувати свій динамічний розвиток.

Як ідеться в офіційному повідомленні, заснований у 2007 році, холдинг "Главред-Медіа" став одним із безсумнівних лідерів з-поміж українських медіа-холдингів, що спеціалізуються на друкованих та он-лайнових медіа. Про це повідомляє "Телекритика".

Читайте також