Інтернет-спільнота готується до XIII конференції ІнАУ і UA-IX "Інтернет в Україні: шляхи подальшого розвитку"

08.06.2012, 17:00
Інтернет-спільнота готується до XIII конференції ІнАУ і UA-IX "Інтернет в Україні: шляхи подальшого розвитку"

С 14 по 18 июня 2012 года в г. Судак (АР Крым) пройдет XIII конференция "Интернет в Украине: пути дальнейшего развития" (укр.).

З 14 по 18 червня 2012 р. у Судаку (Крим) відбудеться XIII конференція ІнАУ і ДП "Українська точка обміну трафіком" (UA-IX) на тему "Інтернет в Україні: шляхи подальшого розвитку", яка стала вже традиційною для багатьох компаній ІКТ-ринку. Учасниками заходу стануть понад 100 представників ІКТ-спільноти, органів державної влади, громадські діячі.

15 червня розпочнеться перший день роботи конференції, присвячений обговоренню кроків реалізації стратегії розвитку UA-IX. Наступними темами стануть сучасний стан UA-IX та перспективи впровадження нових сервісів в Мережі.

У другий день конференції, 16 червня, відбудуться два круглі столи: "Інструменти взаємодії держави і бізнесу" та "Створення умов для сталого розвитку вітчизняного електронного та інтернет-контенту". Учасники дискусій зосередяться на обговорені Правил здійснення діяльності у сфері телекомунікацій з надання послуг доступу до мережі Інтернет та/або послуг у мережі Інтернет, Рекомендацій з відпрацювання запитів правоохоронних органів у сфері протидії кіберзлочинності та забезпечення вимог законодавства при проведенні перевірок ліценціата радіочастот уповноваженими представниками НКРЗІ.

Детальна програма конференція розміщена на сайті ІнАУ (inau.org.ua).

Генеральний спонсор - Extreme Networks.

Технологічний спонсор - ITBiz.

Спонсори - D-Link, Netwell, Dune HD.

Партнери - IT Systems, VEGA.

Генеральний інформаційний партнер - УКРНЕТ.

Інформаційні партнери: газети "ДЕНЬ", "ДК-Зв'язок", журнали ТЕЛЕКОМ та Wireless Ukraine, а також ht.ua, InfoStream, IT Expert.

По материалам Интернет-Ассоциации Украины.

Читайте також