Бойцы АТО отбили нападение пророссийских диверсантов вблизи Счастья

04.07.2015, 13:42

За прошедшие сутки ситуация в районе проведения антитеррористической операции оставалась полностью контролируемой силами АТО. Пророссийские оккупанты 37 раз нарушили режим прекращения огня.(Укр.)

З 21 до 23 години 3 липня бойовики піддали обстрілам зі 120-мм мінометів позиції сил АТО поблизу населеного пункту Новотошківське. О 22-й, протягом години, із цієї ж зброї було обстріляно Новгородське.

Також російсько-терористичні війська провокували обстрілами захисників України в районах населених пунктів Станиця Луганська, Мар'їнка, Красногорівка, Майорськ, Розсадки і Троїцьке.

Найгарячіше було поблизу населеного пункту Опитне, де наших бійців постійно турбували обстрілами із різних видів зброї. З 20.40 в районі населеного пункту Піски проросійські окупанти обстріляли позиції сил АТО з БМП. Українські військовослужбовці оперативно придушували вогневі точки противника із озброєння, не забороненого Мінськими домовленостями.

О 17.10 в районі населеного пункту Щастя відбулося бойове зіткнення сил АТО з диверсійно-розвідувальною групою проросійських окупантів. Як завжди, українські військові змусили противника відступити.

Сьогодні, 4 липня, з нуля годин до 6-ї ранку проросійські бандформування продовжили порушувати Мінські домовленості.

Двічі зі 120-мм мінометів були обстріляні позиції сил АТО в районі населеного пункту Кримське. Тричі окупанти вели вогонь по позиціях сил АТО в районі Новотошківського. Зокрема, з танку, 120-мм мінометів, 122-мм гармат та стрілецької зброї.
Інф. Офіційного сайту Міністерства оборони України.

Читайте також