Министр обороны: "Снижение стоимости с помощью электронных госзакупок в среднем составляет более 10-12%"

09.08.2015, 12:05

"Внедряются в жизнь 7 пилотных проектов по совершенствованию обеспечения Вооруженных Сил в сфере закупок, управления государственными предприятиями, вещевого и продовольственного обеспечения, питания военнослужащих, а также обеспечение их жильем". Об этом во время расширенного заседания коллегии оборонного ведомства подчеркнул Министр обороны Украины генерал-полковник Степан Полторак.(укр.)

- Вже нормою стало проведення електронних закупівель за тиловим напрямом. За оцінкою експертів зниження вартості за допомогою електронних державних закупівель у середньому складає понад 10-12%, - зазначив Міністр оборони України.

Окрім цього, значно покращилася робота з взяття зобов'язань на ремонт, модернізацію, закупівлю озброєння та військової техніки, інших матеріально- технічних засобів та послуг, у тому числі за Державним оборонним замовленням. Так, з початку 2015 року зобов'язання взято на 16,9 млрд. грн.

Прийнято на озброєння Збройних Сил України 9 зразків ОВТ, поставлено до військ (сил) за державними контрактами (у тому числі за договорами на 2014 рік) понад 1200 основних зразків ОВТ та 571,5 млн. одиниць боєприпасів.
Інф. Прес-служба Міністерства оборони

 

Читайте також

Читайте также