Об обстановке на украинско-российской границе и в зоне проведения АТО

29.08.2015, 13:34

В течение суток обстановка в зоне проведения антитеррористической операции оставалась достаточно сложной. Вчера российско-террористические войска осуществили обстрел блокпоста "Марьинка", где пограничники несут службу совместно с военнослужащими ВСУ. Огонь велся по позициям украинских военных с неконтролируемой территории (н.п. Александровка).(укр.)

Також на околиці н.п. Щастя терористи зі стрілецької зброї обстріляли автомобіль VW "Амарок", на якому рухалась міжвідомча група у складі прикордонників, військовослужбовців ЗСУ та співробітника МВС.

Постраждалих серед українських військових немає.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу прикордонними нарядами та зведеними мобільними групами, які діють в зоні проведення АТО, затримано 7 транспортних засобів. Автівки без належних документів намагалися провезти поза контрольними пунктами в'їзду/виїзду на територію, що тимчасово контролюється бойовиками, майже 40 тонн товарів на суму понад 600 тисяч гривень. Наразі транспортні засоби з товарами передані представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.
Інф. Прес-служби Державної прикордонної служби.

 

 

 

 

 

 

Читайте також

Читайте также