"Хенкель Баутехнік" поновив роботу двох заводів у безпечних регіонах України

30.06.2022, 17:36

"Хенкель Баутехнік (Україна)", знаний за брендом Ceresit, поновив роботу двох своїх заводів у безпечних регіонах країни. Про це розповів генеральний менеджер компанії Василь Дудник в інтерв'ю виданню Forbes Ukraine.

"На початку квітня ми відновили роботу заводу в західному регіоні. У травні було поновлено виробництво у Київській області... Запуск заводів - серед головних елементів внеску "Хенкель Баутехнік" у відродження економіки країни, - наголосив генеральний менеджер компанії - виробника продукції Ceresit в Україні Василь Дудник. - Це економічна підтримка для громад, де розташовані наші заводи. Тисячі співробітників наших бізнес-партнерів, які працюють із продукцією Ceresit та інших наших брендів, повернуться до роботи для дистрибуції, проектування, будівництва. Не словом, а ділом ми підтримаємо модернізацію та відновлення України".

Україна для повоєнного відновлення та відбудови отримає надсучасні рішення від міжнародного лідера з виробництва будівельних матеріалів, зокрема новий матеріал для 3D-принтингу у сфері будівництва, унікальні продукти для відновлення бетону, а також новітні матеріали та світові технології у сфері енергоефективності й утеплення.

Компанія не провадить діяльності на тимчасово окупованих територіях України та в зонах активних бойових дій, тому ще два заводи компанії у Харківській та Херсонській областях не працюють з 24 лютого.

У перші 48 годин війни штаб-квартирf Henkel спрямувала до України пакет допомоги 44 млн грн на гуманітарні потреби, а згодом його розширили до 170 млн грн. Близько 80 млн грн - це фінансування гуманітарних проєктів і передання продукції для підтримки постраждалих і біженців.

Читайте також