ПриватБанк на пів року продовжив термін використання прострочених платіжних карток

Клієнти ПриватБанку мають змогу ще пів року користуватися банківськими картками, навіть якщо вказаний на них термії дії вийшов. Про це повідомляє "Znaj.ua", посилаючись на Telegram-канал PrivatBank_insider.

01 червня 2022

Необхідність змін монетарної політики зумовлена потребою адаптації економіки

Необхідність змін монетарної політики, питання про яку порушив Нацбанк України, зумовлена потребою адаптації економіки до затяжної війни. Про це повідомляє "Finance.UA", посилаючись на члена Ради НБУ Віктора Козюка.

01 червня 2022

Зміни умов автоцивілки в Україні з 1 липня 2022 року

Національний банк України посилив фінансовий захист власників наземних транспортних засобів, ці зміни торкнуться 42 страховиків - членів МТСБУ та всіх українців, у яких укладені договори "автоцивілки". Зміни набирають чинності з 1 липня 2022 року, про це повідомляє видання УНН.

01 червня 2022

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Мурал  столиці Чехії. Фото: ChemiS

В перший день літа в Україні традиційно відзначають День захисту дітей. Цьогоріч свято проходить в умовах воєнного стану та активних бойових дій в деяких регіонах держави. 

Майже 100 днів війни росії проти України призвели до руйнівних наслідків для дітей у таких масштабах та темпах, яких не було від часів Другої світової війни. 3 мільйони дітей в Україні та понад 2,2 мільйона дітей у країнах, які приймають біженців, зараз потребують гуманітарної допомоги. Майже двоє з трьох дітей були переміщені в результаті бойових дій. Про це йдеться в заяві Дитячого фонду ЮНІСЕФ.

01 червня 2022