В Україні можуть з'явитися лікарні, збудовані за модульною системою

Україна вивчає європейський досвід побудови лікарень, виготовлених у заводських умовах модульного типу. Вони можуть з'явитися на деокупованих територіях, де ворог завдав найбільших втрат медичній інфраструктурі. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

28 червня 2022

Країни G7 виділять понад 4,5 млрд доларів на продовольчу безпеку в світі

Лідери країн "Великої сімки" у спільній заяві розповіли, що докладатимуть зусиль для підвищення глобальної продовольчої безпеки та захисту уразливих верств населення, які можуть найбільше постраждати через продовольчу кризу. Про це повідомляє видання "LB.ua".

28 червня 2022

Український захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко може перейти в "Челсі"

"Челсі" розглядає можливість трансферу лівого захисника "Манчестер Сіті" Олександра Зінченка. Про це повідомляє Daily Mail.

28 червня 2022

Тарифи на залізничні вантажні перевезення підвищено на 70%

Міністерство інфраструктури погодилося із пропозицією "Укрзалізниці" про підвищення тарифів на перевезення вантажів на 70%. Про це повідомило агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на наказ МІУ No441 від 22 червня.

28 червня 2022

Україна та ЄС відновлюють міждержавну торгівлю електроенергією

Європейська енергосистема ENTSO-E погодила відновлення експорту української електроенергії до ЄС з 30 червня 2022 року з початковим обсягом 100 МВт. Про це повідомляє видання "UA: Суспільне".

28 червня 2022

Україна відзначає День Конституціі

Сьогодні, 28 червня, Україна відзначає державне свято –  День Конституції.

День Конституції святкується щорічно 28 червня на честь ухвалення Конституції України того ж дня 1996 року. День Конституції України –  єдине державне свято, закріплене в самій Конституції.

28 червня 2022