Нацбанк остаточно скасовує обмеження на імпорт товарів

Національний банк з 9 липня скасовує обмеження на переказ коштів за операціями з імпорту товарів, які класифікуються в товарних групах 01 - 97 УКТ ЗЕД згідно із законом "Про Митний тариф України", що дозволить бізнесу імпортувати будь-які товари. Про це повідомляє "Судебно-юридическая газета".

08 липня 2022

Колишній прем'єр-міністр Японії помер після нападу

Колишній прем'єр Японії Сіндзо Абе, на якого 8 липня був скоєний замах, помер у реанімації внаслідок отриманого вогнепального поранення. Про це повідомляє "ТСН" посилаючись на Національну телерадіокомпанію Японії NHK.

08 липня 2022

Міненерго презентувало інвестпроєкти відновлення енергосектору на $120 млрд

Міністр енергетики України Герман Галущенко на Конференції з відновлення України у Лугано презентував потенційні інвестиційні проєкти у різних галузях української енергетики на загальну суму понад $120 млрд. Про це повідомляє видання "Українська енергетика", посилаючись на прес-службу Міненерго.

08 липня 2022

У Києві планують реконcтруювати квартали застарілого житлового фонду

Ініціаторами проєкту рішення є члени постійної комісії Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу та депутати Київської міської ради Олександр Бродський, Юлія Ярмоленко та Ярослав Федоренко. Про це повідомляє видання "Вечірній Київ".

08 липня 2022

Політика Великої Британії щодо України після відставки Бориса Джонсона не змінится - МЗС

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба вважає, що відставка прем’єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона не змінить політику цієї країни щодо України.

08 липня 2022