США підтримують рішення Канади повернути Німеччині турбіну для "Північного потоку"

США підтримують Канаду у її рішенні повернути Німеччині відремонтовану турбіну для газопроводу "Північний потік". Про це повідомляє "УНН", посилаючись на заяву офіційного представника Держдепартаменту США Неда Прайса.

13 липня 2022

Завдяки приватизації аграрії отримають додаткові потужності для переробки та складування зернових

Міністерство аграрної політики та продовольства закликає народних депутатів України підтримати у другому читанні та в цілому законопроект No7451, який розблоковує процес приватизації і дозволяє підприємцям створити нові виробництва та гарантувати продовольчу безпеку держави в найближчій перспективі.

13 липня 2022

Чому європейська валюта падає і до чого тут Україна

12 липня на світових ринках курс долара та євро наближається до паритету і різниця зберігається лише у тисячних, востаннє долар та євро досягали співвідношення 1:1 20 років тому, у 2002 році, - через пів року після початку готівкового обігу спільної європейської валюти. Про це повідомляє "BBC".

13 липня 2022

АРМА отримало в управління арештованого майна на понад 100 мільйонів

За клопотанням столичної прокуратури суд передав в управління Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) вилучене СБУ майно та грошові активи загальною вартістю понад 100 мільйонів гривень.

13 липня 2022