Переселенці з України не будуть двічі сплачувати податки у Польщі

Українці, які працюють віддалено на території Польщі, можуть не сплачувати податки в цій країні, йдеться в офіційному листі-відповіді Міністерства фінансів Польщі на спільний запит Офісу ефективного регулювання BRDO та IT- асоціація України. Про це повідомляє "ZN.UA".

20 липня 2022

Україна та ЄС підписали меморандум про транш на 1 млрд євро

Україна та Європейський союз підписали меморандум про надання першого траншу макрофінансової допомоги на 1 млрд євро. Про це пише "DailyUA", посилаючись на повідомлення віце-президента Єврокомісії Валдіса Домбровскіса.

20 липня 2022

Німеччина попри обіцянки не збільшила військову підтримку України

Уряд Німеччини попри обіцянки не збільшив військову підтримку України. Про це повідомляє "Європейська правда", посилаючись на видання Die Welt.

20 липня 2022

Пес Патрон святкує третій день народження

У середу, 20 липня, всесвітньо відомий чотирилапий сапер Патрон відзначає свій день народження. Йому виповнилося три роки.

З нагоди свята на своїй сторінці Патрон опублікував декілька кумедних фото.На першому фото Патрон з метеликом на шиї позує біля святкового торта, який із собачих смаколиків приготувала господарка. Поруч із частуванням стоять улюблені іграшки пса-сапера – гумові гранати. Другий кадр зроблено під час ласування тортика.

20 липня 2022

До Києва прибули очільники МЗС Австрії та Чехії

фото - Twitter/Alexander Schallenberg

До Києва 20 липня прибули міністри закордонних справ Австрії Александер Шелленберг та Чеської Республіки Ян Ліпавський. Про це повідомив Ліпавський, опублікувавши відео з вокзалу.

"Приїхав до Києва. Їдемо разом з міністром закордонних справ Австрії Александром Шалленбергом. Вперше за тривалий час знову побачив наших колег з українського посольства", - написав він, зазначивши, що має низку запланованих зустрічей з українськими посадовцями.

20 липня 2022