Олаф Шольц переглянув думку про закриття останніх АЕС у Німеччині

Німецький канцлер Олаф Шольц виступив на підтримку продовження терміну служби останніх атомних електростанцій у країні. Про це повідомляє "ICTV Факти".

04 серпня 2022

Готовність України до опалювального сезону становить майже 60%

Плановий показник готовності об'єктів до опалювального сезону на 1 серпня становить 60%. Загалом країна рухається в межах плану - 56-58%. Про це пише видання "Українська енергетика", посилаючись на заяву Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля під час селекторної наради щодо проходження осінньо-зимового періоду 2022/2023 рр.

04 серпня 2022

Понад 25 тисяч українців помилково отримали кошти за "єПідтримкою"

Понад 25 тисяч українців помилково отримали 6500 грн в рамках програми "єПідтримка". Усі вони були співробітниками бюджетних установ і не мали права на виплати. Частину коштів вже повернуло Мінекономіки. Про це повідомляє "Finance.UA", посилаючись на інтерв'ю міністра фінансів Сергія Марченко виданню УНІАН.

04 серпня 2022

В Україні запускають програму підтримки машинобудівної промисловості

Уряд запускає програму підтримки українських машинобудівельників за допомогою гарантування участі виробників вітчизняної продукції у електронних торгах. Вона реалізовуватиметься за допомогою інструменту локалізації, що передбачає вимоги до походження продукції, яка продається через систему Prozorro. Про це повідомляє "Урядовий портал".

04 серпня 2022

Шмигаль – з вересня в Україні має масово стартувати приватизація

Фото - https://www.kmu.gov.ua/

Це дасть змогу ефективно використовувати об'єкти, що пустують, та дасть можливість розширити виробництво для аграріїв. 

З 1 вересня в Україні має масово стартувати приватизація. На цьому наголосив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час селекторної наради з керівниками областей 3 серпня.

04 серпня 2022