Міжнародні резерви України становили 22,4 млрд дол

Станом на 1 серпня 2022 року міжнародні резерви України за попередніми даними становили 22385,4 млн дол. США. Про це повідомляє пресслужба Національного банку України.

08 серпня 2022

Українців попереджають про шахрайську схему фейкових виплат

У соцмережі запустили шахрайську кампанію - під виглядом грошових виплат для українців, постраждалих від війни, аферисти видурюють особисті дані та обчищають банківські карти. Про це пише "Судово-юридична газета", посилаючись на повідомлення Центра стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

08 серпня 2022

НБУ спростив низку обмежень для підтримки діяльності волонтерів та бізнесу

Національний банк України з 6 серпня 2022 року спрощує низку обмежень для підтримки діяльності волонтерів та бізнесу. Про це повідомляє пресслужба регулятора.

08 серпня 2022

Генсек ООН закликав надати МАГАТЕ доступ до Запорізьскої АЕС

фото з відкритих джерел

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш закликав надати міжнародним інспекторам – Міжнародному агентству з атомної енергії ООН (МАГАТЕ)  – доступ до Запорізької АЕС.

Про це на пресконференції в Японії заявив Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш.

"Будь-який напад на атомну станцію – це самогубство... Ми повністю підтримуємо МАГАТЕ у всіх його зусиллях щодо створення умов стабілізації станції", – сказав Гутерреш. Він зазначив, що ООН підтримує МАГАТЕ в її зусиллях щодо створення умов для стабілізації роботи Запорізької АЕС.

08 серпня 2022