Банківська система України вперше з початку війни стала прибутковою

За підсумками семи місяців 2022 року українські платоспроможні банки отримали 3,407 млрд. грн. чистого прибутку. Вперше з березня банківська система стала прибутковою. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Національного банку України (НБУ).

23 серпня 2022

Вимоги "ПриватБанку" до клієнтів з ТОТ та блокування їхніх рахунків - неприпустимі

"ПриватБанк" почав блокувати рахунки переселенців з Донецької та Луганської області, вимагаючи актуалізувати дані про місце проживання. Такі дії фінустанови є незаконними. Про це заявила віцепрем'єр Ірини Верещук під час наради, що була присвячена цій проблемі.

23 серпня 2022

Викрито шахраїв, які обкрадали громадян під видом оформлення соцвиплат

Правоохоронці викрили дві злочинні організації, які викрадали кошти громадян під виглядом соціальних виплат від Європейського фонду, Президента України, "Є-підтримки". Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

23 серпня 2022

Витрати українців у торгових мережах повернулися на довоєнний рівень

В Україні збільшується кількість транзакцій за банківськими картками Visa, обсяг витрат на товари повернувся на довоєнний рівень. Про це в інтерв'ю "Forbes Україна" розповіла старший віце-президент компанії Visa Віра Платонова.

23 серпня 2022

У Другому саміті "Кримської платформи" візьмуть участь 60 лідерів країн - Зеленський

23 серпня, у День Державного прапора України, відбувається Саміт Кримської платформи. У заходв планується участь 60 лідерів різних країн.

Про це розпові президент України Володимир Зеленський на спільній прес- конференції з президентом Польщі Анджеєм Дудою у Києві.

"Сьогодні саміт відбудеться в розширеному вигляді, за участю 60 лідерів різних країн. До нас приєдналися і країни Африканського континенту, і країни Латинської Америки", - сказав Зеленський.

23 серпня 2022

23 серпня - День Державного Прапора України

23 серпня — День Державного Прапора України. Це важливе свято для усіх українців.

Сьогодні вшановуємо синьо-жовтий стяг — головну святиню нашої державності, уособлення національного духу і непереможності, свій особливий маяк серед безлічі держав.

23 серпня 2022

Президент Польщі Анджей Дуда прибув із візитом до Києва

Президент Республіки Польща Анджей Дуда на запрошення президента України Володимира Зеленського 23 серпня приїхав до Києва. Про це повідомила прес-служба президента Республіки Польща.

23 серпня 2022